eső, virágok és kiküldetés

2013.04.30. 10:14 ミラ

a változatosság kedvéért esett reggel, de azért elindultunk Keukenhof felé, hogy végre kihúzzuk a bakancslistáról a tulipánmezőket. mire odaértünk, egész jó idő volt (és rengeteg ázsiai turista, de tényleg rengeteg). nem csak tulipánok vannak amúgy itt, hanem orchideák meg mindenféle, egész szép hely. sokallom a belépőt, de ahogy nézegettem, egész Hollandiában ennyi a belépő a látnivalókhoz.

_MTP1686.jpg

_MTP1716.jpg

_MTP1694.jpg

délután átmentünk Den Haagba, de nagyon nem sikerült megtalálni a szép részeket, illetve mire igen, addigra belefáradtunk a sétába, így ez nagyon instant volt csak.

_MTP1793.jpg

elmentünk a tengerpartra, Scheweningenbe. hatalmas strand, bungy (!) jumping, kilátótorony, szép nagy szállodák. nem tudom elképzelni, hogy nyáron olyan hőguta legyen, hogy megteljen a strand, de nagy élet volt még most is, holt szezonban.

_MTP1812.jpg

innen lementünk Rotterdamba, hogy akkor megnézzük a kikötőt, de pár konténer lefotózása után kiküldtek minket, hogy itt nem lehet csak úgy fotózgatni. érdekes hely, végre valami más, mint a többi holland város.

_MTP1882.jpg

_MTP1870_1.jpg

hazafelé még belógtunk naplementét fotózni pár szélmalomhoz, de helyismeret, térkép és GPS híján ez nem sikerült tökéletesen. majd egy másik napon :)

_MTP1907.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jaunt.blog.hu/api/trackback/id/tr95254032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása